Impressum

Υπεύθυνος:

Γραφείο μηχανικών Bernd Kaffenberger
Im Mühlfeld 18
64342 Seeheim-Jugenheim

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: +49 6257 869887
Email: webmaster@holidayblog.org

Umsatzsteuer-ID-Nr.: DE326497744

Αποποίηση ευθυνών:
Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται αποκλειστικά για τον σκοπό της παροχής ταξιδιωτικών αναφορών και πληροφοριών. Ο διαχειριστής του παρόντος δικτυακού τόπου δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα και την επικαιρότητα του παρεχόμενου περιεχομένου. Όλες οι προσφορές υπόκεινται σε αλλαγές και είναι μη δεσμευτικές.

Πνευματικά δικαιώματα:
Το περιεχόμενο και τα έργα σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται στη γερμανική νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Για την αναπαραγωγή, επεξεργασία, διανομή και κάθε μορφή εμπορικής εκμετάλλευσης του υλικού αυτού πέραν του πεδίου εφαρμογής του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας απαιτείται η προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του αντίστοιχου συγγραφέα ή δημιουργού. Οι λήψεις και τα αντίγραφα αυτού του ιστότοπου επιτρέπονται μόνο για ιδιωτική, μη εμπορική χρήση.

Προστασία δεδομένων:
Η χρήση αυτού του ιστότοπου είναι γενικά δυνατή χωρίς την παροχή προσωπικών δεδομένων. Εφόσον συλλέγονται προσωπικά δεδομένα (π.χ. όνομα, διεύθυνση ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) στον ιστότοπό μας, αυτό γίνεται πάντα σε εθελοντική βάση, στο μέτρο του δυνατού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου μας.

Αναφορά στην επίλυση διαφορών της ΕΕ:
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει μια πλατφόρμα για την επιγραμμική επίλυση διαφορών (OS): http://ec.europa.eu/consumers/odr

Δεν είμαστε πρόθυμοι ή υποχρεωμένοι να συμμετάσχουμε σε διαδικασίες επίλυσης διαφορών ενώπιον επιτροπής διαιτησίας καταναλωτών.

Τελευταία ενημέρωση: 28.12.2023