Σύλληψη ιστοτόπου

HolidayBlog.org

Αυτός ο δικτυακός τόπος παρέχει μια πύλη για ταξιδιωτικά ιστολόγια και έχει ως στόχο να παρέχει τις συμβουλές και τις συμβουλές για τις διακοπές σας που συνηθίζατε να παίρνετε από έναν ταξιδιωτικό πράκτορα. Οι αναρτήσεις του ιστολογίου μεταφράζονται σε πολλές γλώσσες.

Στις μέρες μας, οι διακοπές κλείνονται ως επί το πλείστον μέσω διαδικτύου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε φτηνές κρατήσεις, αλλά δεν έχετε πλέον καμία συμβουλή. Ένα κενό που πρόκειται τώρα να κλείσει αυτό το ιστολόγιο. Στο παρελθόν, οι „καλοί πελάτες“ έλεγαν στον ταξιδιωτικό πράκτορα τι ήταν καλό και τι όχι μετά τις διακοπές τους. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονταν στον επόμενο πελάτη. Αυτή η πύλη έχει ως στόχο να παρέχει δομημένες πληροφορίες σχετικά με τους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Βρισκόμαστε επίσης σε μια κλιματική κρίση. Είναι αμφισβητήσιμο αν έχει ακόμα νόημα να πετάμε στην άλλη άκρη του κόσμου για να γνωρίσουμε τη χώρα και τους ανθρώπους της. Ίσως έχει περισσότερο νόημα να εξερευνήσετε το περιβάλλον σας και να καταγράψετε τα ευρήματα για όσους ζουν στην άλλη άκρη του πλανήτη. Αν αυτό γίνει σε όλο τον κόσμο, το αποτέλεσμα θα είναι μια τεκμηρίωση των „ντόπιων“ που θα μπορεί να διαβαστεί και να προβληθεί σε όλο τον κόσμο, σε πολλές γλώσσες, μέσω αυτού του δικτυακού τόπου.

Στόχος είναι η παροχή πληροφοριών χωρίς διαφήμιση και μη εμπορικά σε ένα ιστολόγιο. Καταχωρήσεις από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εταιρείες ενοικίασης ποδηλάτων, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικά γραφεία κ.λπ. θα διαγράφονται, εάν μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε ως τέτοιες.

Για να αποτρέψετε την αυτοματοποιημένη ανάρτηση των καταχωρήσεων, πρέπει να ταυτοποιηθείτε ως άνθρωπος και να επιβεβαιώσετε την καταχώριση μέσω email (η καταχώριση στο ιστολόγιό σας θα σας αποσταλεί μέσω email για έλεγχο. Οι σύνδεσμοι για τις μεταφράσεις σε όλες τις υποστηριζόμενες επί του παρόντος γλώσσες, καθώς και σε μια μεταγενέστερη έκδοση στο Facebook και το Instagram, θα σας δείξουν πώς θα φαίνεται η ανάρτησή σας. Θα πρέπει να την εγκρίνετε για δημοσίευση χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που παρέχεται. Εάν δεν σας αρέσει η εμφάνισή της, μπορείτε επίσης να διαγράψετε την ανάρτησή σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο και, εάν είναι απαραίτητο, να την καταχωρίσετε ξανά σε διαφορετική μορφή.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα δημοσιευτεί, αλλά θα είναι διαθέσιμη στον διαχειριστή για ερωτήσεις. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η κατάχρηση. Το ιστολόγιο μεταφράζεται από εμάς σε διάφορες γλώσσες χρησιμοποιώντας ένα μεταφραστικό πρόγραμμα. Είναι δυνατή η εισαγωγή αναρτήσεων σε διάφορες γλώσσες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε, για παράδειγμα, να διαβάσετε καταχωρήσεις που έχουν γίνει από Γάλλους για το Παρίσι ή από Ισπανούς για τη Μαδρίτη, ακόμη και αν δεν μιλάτε γαλλικά ή ισπανικά.

Οι ταξιδιωτικές εκθέσεις μπορούν να σχολιαστούν. Τα σχόλια δεν μεταφράζονται και εμφανίζονται σε άλλες γλώσσες.

Εικόνα δοκιμής